Tervetuloa risteilemään Pieliselle kaudelle 2020

Varaa autolautta Pielinen omaan tai yrityksesi käyttöön Lieksan tai Kolin satamasta. M/F Pielinen on varattavissa 1. Kesäkuuta 2020 lähtien. Tiedustele sopivia ajankohtia risteilylle. Lähtöaika ja -satama, joko Kolilta tai Lieksasta ovat tilaajan mukaan sovittavissa.

Mukaan mahtuu miehistön lisäksi n. 80 matkustajaa. Ajoneuvoja mahtuu kaksi bussia tai n.16 henkilö autoa. Laivamatka Lieksasta Kolille kestää 2 tuntia. Risteilyllä on mahdollisuus ruokailla, pitää kokousta, viettää häitä, tanssia tai vain ihailla maisemia.

Tule nauttimaan matkasta. Autolautan kahdella avoimella yläkannella aukeaa huikeat näkymät Pielisjärven maisemiin.

Anniskelu ja Ruokatarjoilu.

Kauniissa järviympäristössä ruoka maistuu. Anniskelusta ja ruokatarjoilusta autolautalla vastaa Kolilla ravintolatoimintaa harjoittava Kolin Ryynänen.

Laivan keittiö ja kylmätilat ovat tarvittaessa käytössä myös omalle ruokatarjoilulle.

Risteily Kolin Kansallismaisemiin!

Koe risteily suomalaisessa kansallismaisemassa, jossa 1900-luvun alkupuolella vierailivat mm. säveltäjä Jean Sibelius, taidemaalari Eero Järnefeld , kirjailija Juhani Aho sekä monia muita taiteen eturivin vaikuttajia.

Laivan henkilökunta kertoo mielellään Kolista, alueen historiasta ja nähtävyyksistä sekä laivasta risteilyn kuluessa. Puhumme laivalla suomea ja englantia.

Hinnoittelu

Laivan tuntihinta on 600 euroa sis alv ja min vuokrausaika on 2 tuntia. Laivavuokra on sama matkustaja määrästä huolimatta. Matkustajia voi olla max n. 80 henkilöä.

Voitte soittaa ja varata laivan ja mahdolliset tarjoilut yhdessä sovitulle ajankohdalle. Tarvittavat lisätunnit, jos ollaan kiinni laiturissa tai jatketaan ajoa voidaan sopia vielä myös aluksessa.

Avustamme mielellämme risteilyn suunnittelussa ja hankinnoissa. Tarvikkeita voidaan ottaa laivalle edellisenä päivänä. Hääpärin toiveiden mukainen koristelu. Lapsille varataan oma nurkkaus.

Kun tiedät risteilyn ajankohdasta ja henkilömäärästä tai haluat lisätietoja risteilyvarauksista ota yhteyttä.

Tilaukset: 041 3175417